Εμείς, στην MediaSet Design, συνδυάζουμε την εμπειρία μας, το ταλέντο μας και την πραγματική αγάπη γι αυτό που κάνουμε.

Αυτός ο συνδυασμός μας οδήγησε στην σχεδίαση και κατασκευή ορισμένων επιτυχημένων και όμορφων, κατά γενική ομολογία, ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Συζητάμε τους στόχους σας και τις απαιτήσεις σας, σε συνδυασμό με τον προυπολογισμό σας και την στρατηγική της επιχείρησής σας. Προτείνουμε λύσεις και σχέδια πάντα με γνώμονα τι πραγματικά λειτουργεί στον online κόσμο.

Με μετρήσιμα αποτελέσματα και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα δημιουργούμε την παρουσία της εταιρείας σας, τη βιτρίνα της στον ψηφιακό κόσμο.

 

Τι κάνουμε:

Responsive web design
E-commerce web design
Custom web solutions
Content marketing websites
Blogs and e-mail marketing
Design for content management systems
Design Focused on Brand and Business Goals

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες και διαδικτυακές εφαρμογές, έχοντας υπόψιν μας την χρηστικότητα για τον χειριστή, την εμπειρία για τον επισκέπτη και τις βασικές αρχές SEO. Ωστόσο αυτά δεν είναι αρκετά… Με καθορισμένους επιχειρηματικούς στόχους και πως η εταιρική ταυτότητα θα εφαρμοστεί στην κατασκευή και φιλοσοφία της ιστοσελίδας, τα σχέδια μας φιλοδοξούυν να μετατρέπουν ευκολα και αποτελεσματικά τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας σε πελάτη της επιχείρισής σας.

Στα projects μας, παρουσιάζουμε την “μεγάλη εικόνα” με σκόπο να πετύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα πάντα πιστεύοντας ότι:  “Better Branding, Better Results”.