Δείτε την ανανεωμένη σελίδα του AegeanAtsalis.gr – Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Χίο

Η Mediaset Design συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία της με την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στη Χίο – AegeanAtsalis.gr – προχώρησε σε μερικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της επιχείρησης με σκοπό την αρτιοτέρη online προβολή της εταιρείας στο διαδίκτυο.

Αρχικά  ανανεώσαμε το λογότυπο της εταιρείας και παρουσιάσαμε ένα σχέδιο σε απλές και διακριτές γραμμές με έμφαση στο Α που είναι τόσο το αρχικό γράμμα και των δύο λέξεων της εταιρείας όσο και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Η επιλογή των χρωμάτων έγινε με γνώμονα την συνεργασία της εταιρείας με την εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών ενοικιάσεως αυτοκίνητων τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, της SIXT, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της οποίας είναι η Aegean Atsalis στη Χίο.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί σε 4 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Τούρκικα και Ολλανδικά) και διαμορφώνει αυτόματα το περιεχόμενο της και την προβολής της ανάλογα με το μέσο που προβάλλεται (responsive, φιλικό σε όλες τις συσκευές με έμφαση στις κινητές).

Λίγα λόγια για την MediaSet Design

H MediaSetDesign δραστηριοποιείται στη Χίο τα τελευταία 5 χρόνια και κατασκευάζει ιστοσελίδες για όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν μια όμορφη βιτρίνα στο internet και μια αξιόλογη παρουσία διαδικτυακά. Στο πελατολόγιο της βρίσκονται ξενοδοχεία, καταστήματα καλλυντικών, ελεύθεροι επαγγελματίες, ψυχολόγοι και οργανωτές εκδηλώσεων και αρκετές άλλες επιχειρήσεις που επιθυμούν και κατανοούν την σπουδαιότητα της online παρουσίας. (δείτε εδώ μερικούς από τους πελάτες μας…)

Βασική μας αρχή είναι η σχέση ποιότητας και  τιμής με μοναδικό σκοπό την άρτια προβολής της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Συζητάμε μαζί σας τις προσδοκίες σας και τη φιλοσοφία της επιχείρησης και παρουσιάζουμε σχέδια τα οποία ξεκινούν από την επιθυμία μας να δώσουμε στον επισκέπτη της ιστοσελίδας μια εμπειρία ανάλογη με εκείνη της φυσικές επίσκεψης στο χώρο σας.

Σε όλες μας τις αρχικές συνεργασίες και στα πλαίσια της εμπειρίας μας για την διαδικτυακή προβολή μιας επιχείρησης στο επιθυμητό κοινό της, προσφέρουμε μια αρχική μορφοποίηση των καναλιών προβολής, είτε αυτό είναι τα κοινωνικά δίκτυα είτε τα κανάλια οργανικής αναζήτησης. Αναλαμβάνουμε επίσης με ετήσια συμβόλαια συνεργασίας την ολοκληρωμένη προβολή της ιστοσελίδας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και άλλα μέσα ανάλογα με τις επιθυμίας και τις δυνατότητες του πελάτη μας.

Η MediaSet Design κατασκευάζει ιστοσελίδες και διαχειρίζεται κοινωνικά δίκτυα τόσο στο νησί της Χίου όσο και  σε όλη την Ελλάδα αφού το διαδίκτυο και η εξέλιξή του δεν γνωρίζει από φυσικά σύνορα και τα όρια του είναι το bandwidth και η χωρητικότητα των σέρβερ!

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το δικό σας project. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα χαρούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες!

Comments are closed.